Magično foto ogledalo je naš najnoviji proizvod, koji je ubrzo postao glavna atrakcija na svim događajima. Interaktivno ogledalo koje Vas fotografiše dok se ogledate zabeležiće najvrednije trenutke, a ištampanu uspomenu dobijate za 15 sekundi.

Unutar Magic Mirror-a nalazi se najsavremenija oprema, profesionalni fotoaparat i blic za fotke visoke rezolucije, računar koji Vaše fotke obrađuje i štampač koji štampa veoma kvalitetne fotografije u kratkom vremenskom intervalu.

Magično foto ogledalo komunicira sa Vama preko FULL HD ekrana, koji tokom fotkanja prikazuje zanimljivije animacije koje će goste spremiti i nasmejati za najlepše fotografije. Nakon toga, gosti imaju priliku da se na touch screen-u potpišu ili ostavke poruku, a ona će biti ištampana na samoj fotografiji!

Pored potpisivanja, Vaše slike možete podeliti na društvene mreže ili poslati na email adresu. Naravno, fotografije ne bi bile potpune bez efekata i filtera, pa imamo i tu opciju.

Magično foto ogledalo se montira za nekoliko minuta, elegantnog je izgleda sa kvalitetnim ramom i osvetljenjem koje će sa propratnim elementima dodatno obogatiti Vašu proslavu.

Dizajniranje okvira

Veoma bitan deo je i dizajniranje okvira fotografija. Dizajn ćemo uskladiti prema Vašim željama, kako bi se potpuno uklopio u tematiku događaja.

Foto rekviziti

Gosti će u ponudi imati veliki broj najrazličitijih foto rekvizita koji će svaku fotku učiniti zabavnijom, živopisnijom i lepšom! Fotografisanje i štampanje  je neograničeno!

Profesionalna podrška

Gosti će imati profesionalnu podršku koja je asistirati i organizovati fotografisanje tako da svi budu gosti zabeleže svoje najsrećnije trenutke.

Knjiga gostiju

Knjiga gostiju - poseban album sa fotografijama koji gosti lepe u isti, uz originalnu poruku koja će pomoći da se zauvek sećate svog događaja.

Foto okvir

Dizajniramo i izrađujemo i Okvir za fotografisanje koji će Vaš događaj učiniti još primećenijim i originalnijim, a fotkanje zanimljivijim.

Propratni elementi

Ambijent Foto magičnog ogledala će upotpuniti i crveni tepih koji će sve učiniti glamuroznijim, kao i svetlucava zavesa za najlepšu pozadinu.

PhotoBox “kabina” za fotografisanje je prvi proizvod koji smo imali u svojoj ponudi. Ovaj koncept fotografisanja na otvorenom je doneo nov segmet na svakoj proslavi, te iste učinio još zanimljivijim.

Praktičan, lak za montiranje i malih dimenzija – pogodan za svaki događaj. Unutrašnjost Foto kabine čini najsavremeniji štampač i profesionalni fotoaparat, koji su povezani sa tabletom na kome se prikazuje ono što aparat “vidi” pa će gostima lako da naprave prave poze za najlepše fotografije. U tome će, naravno, pomoći i kružni blic, postavljen oko aparata, tako da svetlošću ravnomerno obasjava sve goste.

Nakon fotografisanja, na tabletu se prikazuje vaša fotka, koju odmah štampamo, a fotografije dobijate za 15 sekundi! 

PhotoBox kabina dolazi sa foto rekvizitima i propratnim elementima, kako bi fotke učinili potpunijim, te pružili gostima i domaćinima zabavu i trajnu uspomenu na važan događaj.